fbpx

Search

Σχετικά με εμάς

Καρότσι Παγωτού για γάμους – βαπτίσεις
Ζαχαροπλαστεία – Αρτοποιεία Πάτρα
Η οικογένεια μας πάνω από μια 10ετια δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής, διατηρώντας πρατήριο στο κέντρο της Πάτρας! 

Κατακτώντας λοιπόν μια πολυετή πείρα πάνω σε αυτόν τον τομέα ήρθαμε πολλές φορές αντιμέτωποι με την επιθυμία των πελατών μας για κέρασμα παγωτού στις εκδηλώσεις τους! Έπρεπε λοιπόν να βρούμε τρόπο να αναβιώσουμε το παραδοσιακό καρότσι παγωτού ΕΒΓΑ, που τριγυρνούσε στις γειτονίες και πωλούσε χωνάκι βανίλια! Και το πέτυχαμε! 

Τα καρότσια παγωτού μας, "με άρωμα" από τα παλιά, αλλά προσαρμοσμένα στην αισθητική και στις απαιτήσεις του σήμερα, μπορούν να εξυπηρετήσουν οποιαδήποτε εκδήλωση σας! 

Καρότσι Παγωτού για Γάμο, βαπτίσεις, παιδικό πάρτυ, εγκαίνια, βάπτιση, γάμους, εταιρικά events, οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε !!!!

Συμπληρωματικά με τα καρότσια παγωτού μας, διαθέτουμε καρότσι λουκουμάδων, βάφλες καθώς και lemonade bars ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες!!

Ο εξοπλισμός μας είναι σε άριστη κατάσταση με μια μοντέρνα minimal αισθητική και το προσωπικό μας πάντα ευγενικό και πρόθυμο μα εξυπηρετήσει τους καλεσμένους σας! Και όλα αυτά σε καταπληκτικές τιμές!

Ερχόμαστε σε όλες τις εκδηλώσεις!

Καλύπτουμε όλες τις σημαντικές εκδηλώσεις όπως γάμος, βάπτιση, παιδικά πάρτυ, εγκαίνια, εταιρικά events & όποια εκδήλωση επιθυμείτε!
Εμπιστευθείτε μας, μαζί με το ευχάριστο προσωπικό μας για να εντυπωσιάσετε σε όλες τις σημαντικές για εσάς εκδηλώσεις!
Οι υπηρεσίες μας διέπονται από υψηλά στάνταρ, σεβασμό και συνέπεια.